Genieten in de Dordogne

Le Domaine de Loupiac ligt in het departement de Lot op de grens met de Dordogne, een regio rijk aan historisch verleden en prachtig natuurschoon. Het is ruim 3,5 ha groot en herbergt drie heerlijke, sfeervolle vakantiehuizen (4-9 personen, 4-5 personen, 2 personen). Voor wie Franse sfeer, natuurschoon én toeristische mogelijkheden in de omgeving zoekt, is Loupiac het ideale vakantieadres!


Het domein ligt in een heuvelachtig gevarieerd landschap. Wandelen kunt u direct vanuit huis. Een wandelingetje van 3 kilometer brengt u in Payrac, een lief klein plaatsje met een Frans dorpscafé, een buro de Tabac voor de Hollandse krant, een bakker, een apotheek en een kleine supermarché, met een goede slager.

Alle huizen hebben eigen royale tuinen, heerlijke terrassen en een uitloop naar de bossen. Voorzien van hedendaags comfort, ademen de huizen met hun dikke muren en authentieke elementen de (Franse) sfeer van vroeger. De eigenaren, die in Nederland een woonwinkel hadden, hebben de huizen gezellig en sfeervol ingericht. In de zomer zijn de eigenaren ook op het domein aanwezig. Loupiac ligt op 1000 km van Utrecht en is gunstig gelegen ten opzichte van de snelweg.

Na 5 jaar voor de 2e keer met bijna hetzelfde gezelfschap, was een beetje thuis komen. We hebben weer erg genoten van dit heerlijke huis en zwembad. Wie weet tot een volgende keer.
Fam. D.